Terug naar workshops

Workshops Landschaps- en Natuurfotografie
de Teut

WORKSHOPS LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE (van 06:00 uur tot +/- 11:00 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

In augustus geef ik een workshop rond moeras- en heidelandschappen. Meer bepaald in het natuurreservaat de Teut (Zonhoven). Ik heb voor deze locatie gekozen omwille van enkele specifieke troeven die ze naast de heide ook nog herbergt. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van ware zonnedauwvelden (niet elk jaar!)

Volgende data werden vastgelegd voor de Teut: zondag 13 augustus en woensdag 16 augustus.

Concreet:
We gaan voor zowel mooie landschapsfoto's als voor detailfotografie
We beginnen we al om 6:00 uur. Je kan in dit natuurgebied prachtige zonsopgangen fotograferen!
Het is een zeer gevarieerd natuurgebied, maar hou rekening dat er ook een stuk gewandeld wordt. De workshop eindigt omstreeks 11:00 uur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven.
Het aantal deelnemers aan deze workshops wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen en is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf.

Plaats van afspraak:
De exacte plaats wordt doorgegeven na definitieve inschrijving
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal met zowel groothoek- als teleobjectieven en liefst ook een degelijk statief.
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelpad in de Mechelse Heide is droog , maar hier en daar wijken we van het pad af en kan het drassig zijn.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Stuur een mail naar info@fotogeniekbelgie.be met vermelding van de betreffende workshop en datum. Je ontvangt spoedig nadien een bevestingingsmail. Twee maanden voor de workshop ontvang je nog een tweede mail met de betalingsgegevens en nog wat extra info en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

augustus 2023
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31