Terug naar workshops

Workshop: Mijnsite C-mine

WORKSHOP ERFGOED- en lANDSCHAPSFOTOGRAFIE (van 09:45 uur tot 15:00 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

C-mine is een van de paradepaardjes van de provincie Limburg. De oude mijngebouwen van Winterslag werden prachtig gerestaureerd en kregen een nieuwe bestemming met o.m. een bioscoopcomplex, restaurants en een cultuurcentrum. Het toeristisch bezoekersonthaal in het energiegebouw is een architecturale parel en een inspirerende ruimte voor interieurfotografie. Net zoals de compressorenhal. Het C-mine plein met de twee indrukwekkende schachttorens laat niemand onberoerd en de nabijgelegen terril biedt verrassende perspectieven voor de landschapsfotograaf. Je zal je dus geen minuut vervelen. In deze workshop komt dus zowel landschapsfotografie als interieur- en architectuurfotografie aan bod .
Meer beelden kan je zien in dit album.

Volgende datum werd reeds vastgelegd: woensdag 17 mei

Concreet:
Ons actieterrein is het zeer inspirende C-mine plein en de openbare ruimtes van de oude mijngebouwen, maar tevens ook de nabijgelegen terril. Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in een brasserie.
Het aantal deelnemers aan deze workshop wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen.

Plaats van afspraak:
We spreken omstreeks 9:45 uur af op de gratis parking van C-mine.

Wat moet je meenemen:
Naast je fotomateriaal (van groothoek tot tele) komt een degelijk statief hier erg van pas.
Al zijn er wel veel alternatieve steunpunten te vinden voor wie geen statief ter beschikking heeft.

Prijs: 115 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: het toegangsticket en koffie of frisdrank in een gezellige brasserie.

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Stuur een mail naar info@fotogeniekbelgie.be met vermelding van de betreffende workshop en datum. Je ontvangt spoedig nadien een bevestingingsmail. Twee maanden voor de workshop ontvang je nog een tweede mail met de betalingsgegevens en nog wat extra info en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

mei 2023
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28 29
30