Terug naar workshops

Workshop: Het Schulensmeer

WORKSHOP LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE ROND HET SCHULENSMEER (van 07:00 uur tot 11:00 uur)
Vlaanderen
Provincie: Limburg

Dit voorjaar geef ik terug een workshop natuur- en landschapsfotografie rond het Schulensmeer in Linkhout (nabij Diest). Het Schulensmeer maakt deel uit van het groot natuurgebied Schulensbroek. Rondom het meer en de aanpalende hooilanden (die als wachtbekken fungeren) werd een hoge dijk opgeworpen. Er loopt een wandelweg boven op die dijk waardoor je constant vanuit een hoger standpunt de omringende landschappen kan fotograferen. Het is een prachtige locatie voor landschapsfotografie, maar ook voor natuur- en wildlifefotografie. Voor het fotomagazine Shoot (nr 36) heb ik er een artikel over geschreven.
Meer beelden kan je zien in dit album.

Volgende datum werd vastgelegd: zaterdag 27 april.

Concreet:
We gaan voor mooie landschapsfoto's, maar het zou toch fijn zijn indien we ook vogels en misschien zelfs reeën kunnen fotograferen. Deze dieren maken deel uit van het landschap en geven meer inhoud aan onze reportage.
Ons actieterrein is een prachtig natuurgebied met weidse vergezichten. Je zal je geen minuut vervelen. De workshop eindigt omstreeks 11:00 uur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven.
Na de workshop kunnen we nog gezellig nababbelen in 't Vloot.
Het aantal deelnemers aan deze workshop wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen.

Plaats van afspraak:
We spreken 15' voor zonsopgang af in de buurt van het Schulensmeer. Locatie van afspraak en het exacte aanvangsuur (afhankelijk van de datum) wordt doorgegeven na definitieve inschrijving.
Heel de voormiddag fotoshoot rond het Schulensmeer en nadien een drink in 't Vloot.
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal en liefst ook een degelijk statief (vooral voor het eerste uur).
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Het wandelpad ligt over het algemeen wel droog, maar hier en daar kan je even de dijk verlaten en kan de bodem drassig zijn.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Koffie of frisdrank in taverne 't Vloot.
hier inschrijven

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Twee maanden voor de workshop ontvang je een mail met de betalingsgegevens en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

april 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hier inschrijven:
Uw naam:


Kies de workshop die u wilt volgen:


Na het ontvangst van uw inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de nodige informatie

Heeft u andere opmerkingen?: