Terug naar workshops

Workshop: Doode Bemde

WORKSHOP LANDSCHAPS- EN NATUURFOTOGRAFIE IN DE DOODE BEMDE TE NEERIJSE (van 06:30 uur tot 11:00 uur)
Vlaanderen
Provincie: Vlaams-Brabant

In het voorjaar geef ik een workshop rond natuur- en landschapsfotografie in de Doode Bemde te Neerijse (nabij Leuven). De Doode Bemde is een prachtig en gevarieerd natuurreservaat in de Dijlevallei. De rivier bezit hier nog haar oorspronkelijke meanders en mag zelfs nog buiten haar oevers treden wat voor Vlaanderen vrij uniek is. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan biotopen. Het is een prachtige locatie voor landschapsfotografie, maar ook voor natuur- en wildlifefotografie. Voor het fotomagazine Shoot (nr 38) heb ik er een artikel over geschreven.
Meer beelden kan je zien in dit album.

Volgende datum werd vastgelegd: Paasmaandag 13 april.

Concreet:
Ons actieterrein is een gevarieerd natuurgebied met een afwisseling van moerassen, ruigtes, vijvers en rivieren. Een terrein waar we ons geen minuut zullen vervelen. De workshop eindigt rond 11:00 uur, maar wie dat wenst kan er uiteraard langer blijven. Er is een gezellige brasserie in de buurt waar we nog kunnen napraten. Het aantal deelnemers aan deze workshop wordt beperkt tot maximum 5 of 6 personen.

Plaats van afspraak:
We spreken rond zonsopgang af in de buurt van de Doode Bemde. Locatie van afspraak en het exacte aanvangsuur (afhankelijk van de datum) wordt doorgegeven na definitieve inschrijving. Heel de voormiddag fotoshoot in het Doode Bemde met nadien een koffiepauze in een nabijgelegen brasserie.
Wat moet je meenemen:
Uiteraard je fotomateriaal en liefst ook een degelijk statief (maar niet noodzakelijk).
Ook belangrijk: Zorg voor waterdicht en stevig schoeisel. Naargelang de weersomstandigheden kan de bodem er heel drassig zijn. Ikzelf draag steeds laarzen in dit gebied.

Prijs: 95 euro (inclusief btw 21%)
Daarin is naast de workshop ook inbegrepen: Koffie of frisdrank in de brasserie.
hier inschrijven

Je kan nu reeds vrijblijvend inschrijven voor één van de vooropgestelde datums. Twee maanden voor de workshop ontvang je een mail met de betalingsgegevens en kan je definitief inschrijven.
Bij slechte weersvoorspellingen wordt de workshop uitgesteld en krijg je de keuze tussen het terugvorderen van je inschrijvingsgeld of deelname aan een vervangende workshop.

Workshop Kalender

april 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Hier inschrijven:
Uw naam:


Kies de workshop die u wilt volgen:


Na het ontvangst van uw inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de nodige informatie

Heeft u andere opmerkingen?: